Monday, May 08, 2006

Mesyuarat Wakaf Long Kassim

yesterday pagi, around 9 pg, aku tgh tidur ngan anak2 aku kat rumah parent aku. tgh cuti lah baru dpt bangun lewat. tiba2 telefon berdering. my wife jawabkan and it was my father online. dia kate Hj Muhammad dtg dari Mekah nak jumpa i kat mesyurat Jawatankuas Wakaf Long Kassim bertempat di restoran M. Salim di Silveritage. My dad says datang sekarang jugak. So kena aku pergi jugak lepas mandi.

Sesampai di sana semua jawatankuasa tgh meyuarat. aku pun duduk le hujung meja. bila mesyuarat kate nak buat gathering utk semua waris Long Kassim, aku pun dah susah hati. aku berkeyakinan mereka suruh aku jadi sub-committee utk gathering tu. terbuktilah kebneranya bila aku dgn rasminye kena join commitee tuu...

aduhhh... penat lah aku nanti. tetapi demi utk Wakaf Long Kassim, ku tempuhi jua

1 comment:

davidsmith5813359844 said...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.